Thursday, September 10, 2009

Octav Paul @ Xen Culture Club, Brasov


Sambata, 19 septembrie, incepand cu orele 23:00, Massive Entertainment aduce sound-ul celor mai reusite petreceri din capitala in centrul Brasovului. Vor mixa doi dj in plin proces de ascensiune, cunoscatori ai vietii de clubbing din Bucuresti! Prin seturile lor, vor da un vibe distinct serii de sambata din Xen…

Deja cunoscut pentru stilul sau dinamic si plin de vitalitate, Mircea Ivan se distinge de alti dj prin selectiile sale riguroase. Mircea aduce o combinatie savuroasa de tech house si progressive, sound-uri tripante si vocaluri calde.

Atat un bun dj cat si un bun producator, Octav Paul s-a remarcat deja si fata dj-ilor de talie internationala precum Pete Tong, piesa sa Fast Nights obtinand locul al III-lea in emisiunea acestuia, Fast Trax.

Xen si seturile dj-ilor Massive Entertainment vor revolutiona noaptea de sambata din Brasov! Clubul Xen este o redefinire a conceptului de entertainment sau clubbing din acest oras, devenind un simbol al petrecerilor adevarate.
Acesta se afla printre cele mai hot si mai frecvente alegeri pentru seara de sambata datorita designului, sunetului impecabil si preturilor mai mult decat accesibile.

Line up: Octav Paul www.myspace.com/octavpaul
Mircea Ivan www.myspace.com/mirceaivan

Start: 23:00
Entrance: 10 lei (free drink)
Address: Xen Club, cladirea Modarom, centrul Brasov
Info&Rez: 0754 761 110

No comments: