Friday, May 18, 2012

Ableton Contest - Beat The Clock


Concurs Ableton – Beat the ClockCei de la Ableton și Soundcloud, au creat concursul ”Ableton – Beat the Clock”. Toți utilizatorii Ableton Live pot descărca gratuit în perioada 14-28 mai, Live Pack-ul ce conține sunete și loop-uri create de M83, Junior Boys și Nosaj Thing. Folosește aceste loop-uri și preset-uri pentru a crea o piesă nouă, originală.

Există însă o regulă principală: ai la dispoziție doar 24 de ore să creezi și să inregistrezi mixul tău în concurs.

Numărătoarea inversă începe în momentul în care downloadezi Live Pack-ul de aici. Din acest moment ai la dispoziție doar 24 de ore să arăți ce poți crea. După ce toate mix-urile au fost înregistrate în concurs (până la 28 Mai 2012, ora 23:59) cei din comunitatea SoundCloud, dar și artiștii participanți vor alege cele mai bune track-uri.

Iată mai jos regulile concursului:

Concursul are loc în perioada 14 – 28 Mai 2012
În momentul în care ai început să descarci Live Pack-ul de aici, ai la dispoziție 24 de ore să creezi și să înregistrezi în concurs mixul tău.
Folosirea creativă a conținutului pachetului descărcat va fi un criteriu important pentru selectarea câștigătorului. Cu toate astea, poți folosi și alte tipuri de conținut, atâta timp cât produsul final iese bine.
Promoveza-ți piesa cu ajutorul site-urilor de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter sau Google+. Nu uita să pui link către piesa ta de pe pagina de concurs.
Primele 10 piese din clasamentul final vor putea fi ascultate pe Ableton.com
Fiecare participant poate înscrie o singură piesă în concurs
Un cont SoundCloud este necesar pentru descarcarea Live Pack-ului și înscrierea în concurs
Live Pack-ul funcționează cu toate edițiile Ableton Live (Lite, Intro, Live și Suite) dar necesită versiunea 8.2.2 sau o versiune mai recentă.

VOTUL

Pentru a vota este necesar un cont SoundCloud
Votul este deschis în perioada 14 Mai – 15 Iunie 2012
Poți vota un track doar o singură dată, dar poți vota oricâte track-uri vrei.
Primilor 25 de clasați li se va cere proiectul pentru jurizare
Câștigătorii premiilor vor fi selectați de juriu, din primii 25 concurenţi clasați în urma votului publicului. Juriul va fi format din M83, Junior Boys, Nosaj Thing și reprezentanți Ableton și SoundCloud.
Câștigătorul locului 1 va primi o excursie la Berlin pentru două persoane ce include: cazare la hotel pentru 4 nopți, vizită la sediile Ableton și SoundCloud și o sesiune cu Lead Product Specialist-ul Ableton, Ableton Suite cu upgrade-uri gratuite pe viață, cont SoundCloud Pro Plus pe 5 ani și 1 Akai APC40.

Câștigătorii locurilor 2 și 3 vor primi Ableton Suite cu upgrade-uri gratuite pe viață, cont SoundCloud Pro Plus pe 5 ani și câte un Novation Launchpad, iar cei clasați pe locurile 4-10 vor primi o sesiune cu un Trainer certificat Ableton în orasele de reședință ale acestora sau online și un cont SoundCloud Pro Plus pe un an.


Post a Comment