Saturday, October 18, 2008

twice .... sau nu

ce s-a intamplat cu Clubul Bucurestean Twice ??? Eu cel putin nu am mai trecut pe acolo din Septembrie, sau ceva de genul, pt ca mi-a ramas un gust amar in ceea ce priveste lumea care vine acolo, atmosfera care nu mai este ca "pe vremurile bune" (cam acum 4 ani, aprox. ), si muzica "buna" care nu prea este transmisa catre public intr-un mod prea sofisticat. Lucrurile mai evolueaza in timp, dar se pare ca cei din conducerea clubului nu au fost interesati in ultima vreme sa investeasca in aparatura/boxe/echip. dj etc. 

Am fost destul de curand in ClubA si am fost placut impresionat de modul in care era pusa muzica. Facand abstractie de genul muzical, dj-ul de sambata seara chiar se straduie sa faca treaba buna. Ceea ce nu prea se intampla si pe la Twice. Daca mergi in Twice, si stai la etaj, si mai vrei sa stai si in fata unde este pupitrul dj-ului..... vei observa o persoana destul de apatica, care "hai sa le bag piesa asta .. :| " fara prea mult farmec. :| ... :| .... :|

Am auzit ca s-au facut ceva renovari, schimbari de stil, ambianta... pretzuri. Cateva candelabre "fermecatoare" la etaj vroiau sa schimbe putin ambianta, doar atat am observat eu ca schimbare majora. Preturile s-au mai modificat si ele, dar nu in privinta fetelor, baietii avand de platit la intrare 10 lei vinerea, si 20 lei sambata. Pe principiul, macar sa vina fete, ca baietii oricum trebuie sa dea bani, petrecerile nu se schimba prea mult.

Nu stiu ce parere mai ai tu despre Twice, dar eu nu vad ca lucrurile vor fi mai roz pentru club.

Ar mai fi multe de zis, si multe de comentat.

Pana una alta, eu sunt de parere ca un club este caracterizat cel mai bine de oamenii care vin in locatia respectiva.

Post a Comment